tamplarie.net 0744.568.723 / 0743.819.330

Date contact

Horezu, str Nicolae Balcescu, nr 67
Tel: 0744.568.723 / 0743.819.330
container.metal2012@gmail.com

Pereti cortina

Toate proiectele arhitecturale, idiferent de complexitate, pot fi duse la bun sfarsit de catre compania noastra, utilizand pereti cortina de o calitate superioara. Acestia sunt realizati din sticla si aluminiu si prezinta avantaje importante termoizolante si fonoizolante, putand fi utilizati atat pentru fatade (verticale sau inclinate) cat si pentru acoperisuri.

Acest produs reprezinta alegerea ideala pentru orice cladire, datorita montajului facil, timpului de executie redus si intretinerea ulterioara simpla si necostisitoare. Iar datorita diferitelor tipuri de profile in care sunt diponibili, clasic, semi-structural si structural, acesti pereti cortina se vor potrivi oricaror design-uri arhitecturale si planuri de constructie. In plus, pentru a indeplini toate cerintele arhitecturale, acestia pot fi utilizati si impreuna cu alte materiale compozite cu suport din aluminiu.

Inca de la infiintare compania noastra a dat dovada de o executie exemplara, de o calitate ridicata, iar numeroasele proiecte in care specialistii nostri au montat diverse tipuri de pereti cortina reprezinta marturia seriozitatii si competentei noastre.