tamplarie.net 0744.568.723 / 0743.819.330

Date contact

Horezu, str Nicolae Balcescu, nr 67
Tel: 0744.568.723 / 0743.819.330
container.metal2012@gmail.com

Geam termoizolant

Pentru a putea raspunde tot timpul cererilor venite din domeniul constructiilor, compania noastra pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse, ce respecta intocmai standardele de calitate si siguranta din domeniu.

Produsele din gama de geamuri termoizolante sunt disponibile la un raport ideal calitate-pret. La fel ca si in cazul celorlalte produse ale companiei, acestea reflecta experienta si profesionalismul personalului nostru, precum si seriozitatea si competenta companiei, in general.

Atunci cand achizitionati un geam termoizolant de la noi, primiti in plus pe langa un produs de o calitate buna si o consiliere profesionala in domeniu, promptitudine si asigurarea respectarii termenelor de livrare si montaj, precum si a rezolvarii neintarziate a dificultatilor neprevazute. Astfel, relatiile noastre cu clientii devin, in scurt timp de la stabilire, parteneriate consolidate, ce avantajeaza ambele parti, multumita seriozitatii si increderii de care compania noastra da dovada de fiecare data.