tamplarie.net 0744.568.723 / 0743.819.330

Date contact

Horezu, str Nicolae Balcescu, nr 67
Tel: 0744.568.723 / 0743.819.330
container.metal2012@gmail.com

Despre noi

Compania noastra a contribuit la construirea si renovarea unei serii de proprietati, de la hoteluri, la sedii de banci, spilale si cladiri comerciale. Echipa noastra este capabila de a realiza si indeplini cele mai exigente cerinte tehnice si suntem recunoscuti drept un partener serios, de incredere in domeniul tamplariei din lemn stratificat, PVC si aluminiu.

Forta noastra de munca profesionista mentine in mod constant standarde ridicate de manopera prin formare continua la locul de munca ajutata de varietatea de proiecte contractate, ceea ce ne ajuta sa livram clientilor excelenta in dulgherie.

Cunostintele si experienta noastra in tamplarie cuprinde toate etapele montarii de usi si ferestre, pereti cortina si panouri din aluminiu si se extinde pana la productia de usi si ferestre din lemn stratificat, PVC si aluminiu.

Angajamentul nostru de a asigura un mediu de lucru sigur pentru echipa noastra, clientii nostri si publicul larg se afla pe primul plan, nefiind in niciun moment compromis in favoarea altor prioritati. Forta noastra de munca este compusa din ingineri, tamplari si muncitori calificati ce utilizeaza materiale si aparatura de ultima generatie.